Waarde Beelievers,
De Gezondheidswinkel maakt in een advertentie gewag van Manuka honing uit Nieuw Zeeland. Daarin zit veel methylglyoxal in !
Onze honing zou deze stof in veel minder mate bevatten en van minder waarde maken ! Welke biochemicus kan hier meer over vertellen. Er wordt geschermd met de term ‘bio-actieve stof’.
Is dat allemaal kletspraat? Graag reacties.
Ik vind Nederlandse honing vééél lekkerder en ik ben hartstikke bio actief, zo !
Weet de Sint daarvan ?
Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar
-
- Berichten:1235
- Lid geworden op:wo 27 apr 2011, 00:13
- Contacteer:
- m.kolsters.
- Berichten:2000
- Lid geworden op:di 11 sep 2007, 14:34
- Imker sinds:1994
- Aantal volken:25
- Bijenras(sen):carnica
- Locatie:Middelbeers Nederland
- Contacteer:
Re: Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar
Even een vraag, nu komt de Manuka honing uit Nieuwzeeland en 25 jaar terug uit Chilli.
Wat is het verschil.
Wat is het verschil.
Tinus Kolsters
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 gasten