Handling suikerramen bij invoeren.
Geplaatst: za 21 aug 2010, 21:11
Wat ik mij steeds afvraag is hoe je het beste suiker kunt invoeren.
Als je dat nl. doet dan komen de kantramen helemaal vol te zitten.
Enige tijd later moet je de kantramen juist vewijderen voor de winter.
Hoe doen anderen dat vraag ik mij af.
Moet je ze naar beneden verplaatsen of gewoon weghalen en bewaren voor slechte tijden.
Of weer leeg laten likken op de stand terwijl de kantramen zijn vervangen door
vulblokken?
Hoe doen jullie dat? Ik zit er al een hele tijd over te denken wat het beste is.
Als je dat nl. doet dan komen de kantramen helemaal vol te zitten.
Enige tijd later moet je de kantramen juist vewijderen voor de winter.
Hoe doen anderen dat vraag ik mij af.
Moet je ze naar beneden verplaatsen of gewoon weghalen en bewaren voor slechte tijden.
Of weer leeg laten likken op de stand terwijl de kantramen zijn vervangen door
vulblokken?
Hoe doen jullie dat? Ik zit er al een hele tijd over te denken wat het beste is.