verbergknop

Beschrijving van BBcodes
Gebruikersavatar
Wim Joosten
Erelid
Berichten: 2761
Lid geworden op: do 09 okt 2003, 16:26
Imker sinds: 2003
Aantal volken: 1
Bijenras(sen): bastaard
Locatie: Beilen
Contacteer:

verbergknop

Bericht door Wim Joosten » za 17 jul 2010, 18:39

Wanneer er bijvoorbeeld informatie getoond moet worden maar storend is voor het verdere teksverloop, kan deze onder de verbergknop verborgen worden. De lezer kan op deze knop klikken om de info te lezen en kan deze daarna ook weer verbergen.
De titel van de knop mag uit één woord bestaan.

Code: Selecteer alles

[verberg=titel]Tekst hier[/verberg]


Voorbeeld:

Nieuwe deelnemers van het imkerforum moeten zich eerst registreren.
Om deze forums te gebruiken, dienen gebruikers een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mailadres op te geven. Noch de Eindbeheerders van deze forums, noch de Beheerders die er aan meedoen, zijn verantwoordelijk voor de daden van welke gebruiker dan ook. Onthoudt dat alle informatie die in deze forums wordt verzonden, openbaar wordt en dat je voorzichtig moet zijn met het delen van informatie. Wij adviseren gebruikers ons per e-mail in te lichten indien er aanstootgevend materiaal wordt aangetroffen dat door een andere gebruiker is geplaatst.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar bijenhouden.nl gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider.

Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen.


Je gaat ook akkoord met het feit dat bijenhouden.nl het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt.
Wanneer je een foto op het forum plaatst, geef je het forum toestemming om deze te publiceren. Dat houdt in, dat de foto wordt opgeslagen in de database van het imkerforum. De site is niet gerechtigd de foto anders te gebruiken dan de auteur bedoeld heeft. Het eigendomsrecht blijft bij de maker van deze foto.

Noch bijenhouden.nl, noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

Het plaatsen van commerciële advertenties of iets van dien aard is ongewenst.

Het is mogelijk dat deze website koppelingen bevat naar andere websites of bestanden. Wij hebben geen controle over de inhoud hiervan en kunnen je niet verzekeren dat de inhoud ervan niet beledigend of aanstootgevend is. Indien wij merken dat er koppelingen worden geplaatst naar materiaal waarvan wij vinden dat dit ongepast is, zullen wij deze koppelingen verwijderen.

In je browser moet de optie “Cookies accepteren” aan staan om als gebruiker aan deze forums deel te nemen. Jouw systeembeheerder kan je vertellen hoe je dit kunt instellen. Cookies worden hier gebruikt om je gebruikersnaam, wachtwoord en rechten op te slaan, zodat je jezelf kunt aanmelden.

Het wordt op prijs gesteld, dat je je even voorstelt in de rubriek Voorstellen.
Na het lezen van deze registratievoorwaarden en het akkoord gaan met deze klikt de deelnemer op de knop "ik ga akkoord met deze voorwaarden".

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast