Museum van Gogh komt met opzienbarend nieuws !

Aan het bijenhouden valt veel te beleven. Voor velen de hoofdreden om zich op deze natuurhobby te storten. Wat kun je erover vertellen.
Franschman
Berichten: 1180
Lid geworden op: wo 27 apr 2011, 00:13
Contacteer:

Museum van Gogh komt met opzienbarend nieuws !

Bericht door Franschman » do 02 mei 2019, 14:08

Waarde Beelievers,

Bij restauratiewerk aan het bekende schilderij, en nationale trots van Nederland , "de Aardappeleters" ,hebben deskundige ontdekt dat onder een overgeschilderd deel van het schilderij, een heel ander element verborgen lag. Wat blijkt ?
De eenzijdige aardappelmaaltijd werd door de Brabanders opgeluisterd met Honing.

Men heeft voorzichtig het originele beeld hersteld en nu al (!) staan rijen voor de museumentree, om het topstuk van het van Gogh museum te Amsterdam, in zijn ware gedaante te bewonderen. Imkers en honingdeskundigen van de NBV suggereren, dat het hier om Zonnebloemhoning gaat ! De NBV wordt in Nederland gezien als een autoriteit op het gebied van honingherkenning. :dance:

Restaurants, cafés en bakkers in de omgeving hebben deze ontdekking aangegrepen om speciale honinggerechten te serveren en bakkers komen met honinggebak en zelfs Honing tompoucen die versierd zijn met chocolade bijen.
Mede is niet aan te slepen , zo wordt gemeld. :lol:

Het Koninklijk paar heeft al aangekondigd hun opwachting te maken in het museum om deze verrassing nader te bekijken !
Het journaal zal in een speciale editie de ontdekking nader toelichten en ook het populaire TV programma " Tussen Kunst en Kitch "wil de ontdekking nader belichten.
Opzienbarende ontdekking bij van Gogh's schilderij.jpg
Prik ook een aardappeltje mee :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten