Leuk om te lezen.
Triest dat er door (enkele) imkers gerommelt is met de honing?.
Enkele opmerkingen in het stuk die niet helemaal kloppen, zoals dat de enzymen ervoor zorgen dat de honing indikt, maar de consument zal dat weinig van belang vinden.
Maar ook hier blijkt uit het overzicht dat de punten telling meer accent legt op etiket dan op de inhoud van de pot.
Lees het maar eens goed door, dan zie je de verschillen.
Veroudering en suikeranalyse zijn soms niet in overeenstemming.
Dus of er een HMF-meting is uitgevoerd en een enzymetest vertelt het stuk niet.
Dat is jammer en zou meer inzicht geven, maar de consument wordt hier niet over voorgelicht.
Toch leuk om eens door te nemen, maar het http://www.bijkersgilde.nl heeft dit (in het klein) vorig jaar ook al eens uitgevoerd.
http://www.test-aankoop.be/voeding/voed ... d-de-bijen
Nog maar even erBIJ geplaatst
![Neutral :be9:](./images/smilies/icon_be7.gif)