Gisterenavond zijn wij (de leden van de SABME) voor het eerst na het zomerreces terug samengekomen. Het was een prettig weerzien, en natuurlijk werden aan de toog de nodige pinten gepakt (en werden de sterke verhalen alsmaar straffer).
Een van onze confraters zat echter met een serieus probleem : hij had twee potjes honing van zijn zomeroogst 2002 meegebracht.
- Kleur : amberkleurig, goudbruin (bestaat die kleur wel ?)
- Reuk : vrij normaal, niet onaangenaam
- Smaak : NIET TE VRETEN
Is er iemand op deze lijst die dit fenomeen ooit heeft voor gehad, of die enig idee heeft waar die slechte smaak vandaan kan komen ? De mens heeft dit probleem nog nooit voorgehad, en constateerde de slechte smaak reeds tijdens het slingeren.
Enig idee ?
mvg,
Hugo (de halve bij, die nooit had gedacht dat hij ooit zouzeggen "BAH,honing")
ps. SABME = Sint Ambrosius Bijenhoudersvereniging Mortsel en Edegem (of toch zoiets in de aard)
Nobodies prefetc
Bijgewerkt door - Hugo op 17/09/2002 16:04:32