Pagina 2 van 2

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: zo 22 aug 2010, 16:53
door jjmvaningen
ik haal de suiker bij de aldi.
deze voldoet prima voor het voeren.
oplossen in kokend water (1:1).
met een pietsie zout.
daarna afkoelen tot kamertemeratuur.
en voeren maar.
groet, jacques

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: zo 22 aug 2010, 18:02
door alef pieter
.

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: zo 22 aug 2010, 18:10
door vsterring
jjmvaningen schreef:ik haal de suiker bij de aldi.
deze voldoet prima voor het voeren.
oplossen in kokend water (1:1).
met een pietsie zout.
daarna afkoelen tot kamertemeratuur.
en voeren maar.
groet, jacques


Met zout? van citroenzuur had ik al gehoord inverband met het delen van glucose in dextrose en fructose maar zout? waar dient dat dan voor?
groeten,
Vincent

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: ma 23 aug 2010, 16:58
door Fabian
Ik voer met goedkope kristalsuiker opgelost in kraanwater. Hier voeg ik een mespuntje citroenzuurkristallen aan toe om de splitsing van sacharose in fructose en glucose te versnellen.

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: ma 23 aug 2010, 20:21
door DE BIEZEN
Waarom zout of iets dergelijks toevoegen?

Gerard

Re: Is alle suiker te gebruiken?

Geplaatst: ma 23 aug 2010, 21:37
door vsterring
Fabian schreef:Ik voer met goedkope kristalsuiker opgelost in kraanwater. Hier voeg ik een mespuntje citroenzuurkristallen aan toe om de splitsing van sacharose in fructose en glucose te versnellen.


Dat bedoelde ik ;) :be3: