[quote="apiario"]
Maar in het begin niet te eten zo zuur,pas in Januari is het een prima moesappel. Zelfs in April was hij nog goed. Hij groeit hier "gezellig". Dus met andere rassen[/quote]Bertus
Als je er genoeg (lees te veel) van hebt, kan je er een (witte) appelwijn van maken.
Het zuur verdwijnt dan enigszins en komt de wijn ten goede.
Wijn van een zoete appel kan zelfs wat flauw zijn.
Er zijn natuurlijk grenzen aan de hoeveelheid zuur, ....
maar dan kan je altijd mixen met sap van die andere gezellige appels.
groet'n oet't noord'n
!HH!
Of kunnen ze dienst doen als vervanging van mierenzuur ?
varroa
- hans hoogendoorn
- Berichten: 929
- Lid geworden op: di 18 mei 2004, 19:06
- Locatie: Veelerveen
- Contacteer:
- apiario
- Berichten: 1431
- Lid geworden op: wo 08 sep 2004, 20:20
- Imker sinds: 1976
- Aantal volken: 8
- Bijenras(sen): Carnica
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Re: varroa
Het ging om de mijt,maar we zitten appels............
Als de mijt dit zuur moet drinken is hij kasje zes.
Althans als hij dat in oktober gebruikt.
Als de mijt dit zuur moet drinken is hij kasje zes.
Althans als hij dat in oktober gebruikt.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten