Re: varroa
Geplaatst: vr 29 jul 2005, 21:21
[quote="apiario"]
Maar in het begin niet te eten zo zuur,pas in Januari is het een prima moesappel. Zelfs in April was hij nog goed. Hij groeit hier "gezellig". Dus met andere rassen[/quote]Bertus
Als je er genoeg (lees te veel) van hebt, kan je er een (witte) appelwijn van maken.
Het zuur verdwijnt dan enigszins en komt de wijn ten goede.
Wijn van een zoete appel kan zelfs wat flauw zijn.
Er zijn natuurlijk grenzen aan de hoeveelheid zuur, ....
maar dan kan je altijd mixen met sap van die andere gezellige appels.
groet'n oet't noord'n
!HH!
Of kunnen ze dienst doen als vervanging van mierenzuur ?
Maar in het begin niet te eten zo zuur,pas in Januari is het een prima moesappel. Zelfs in April was hij nog goed. Hij groeit hier "gezellig". Dus met andere rassen[/quote]Bertus
Als je er genoeg (lees te veel) van hebt, kan je er een (witte) appelwijn van maken.
Het zuur verdwijnt dan enigszins en komt de wijn ten goede.
Wijn van een zoete appel kan zelfs wat flauw zijn.
Er zijn natuurlijk grenzen aan de hoeveelheid zuur, ....
maar dan kan je altijd mixen met sap van die andere gezellige appels.
groet'n oet't noord'n
!HH!
Of kunnen ze dienst doen als vervanging van mierenzuur ?