Re: controle/inname honing vwa
Geplaatst: wo 05 sep 2012, 10:18
Controle is een goede zaak.
Ik slinger altijd in een ongebruikte kantoor-ruimte bij ons op de zaak. Daar is een vloer met linoleum.
Ik moet trouwens zeggen, dat de KvW hier in NL wel héél wat anders is als bvin Engeland.
Om wat te noemen: Daar mag je koek en cake uit eigen keuken gewoon verkopen op braderiën. We liepen door een drukke winkelstraat: De slager heeft zijn vlees bij 28gr. open buiten liggen. Dat was hier 100jr. geleden zo, maar tegenwoordig écht niet meer.
Moet zeggen, controle is goed. Ik weet ook imkers die het een stuk minder nauw nemen met de hygiëne....
Jannes
Ik slinger altijd in een ongebruikte kantoor-ruimte bij ons op de zaak. Daar is een vloer met linoleum.
Ik moet trouwens zeggen, dat de KvW hier in NL wel héél wat anders is als bvin Engeland.
Om wat te noemen: Daar mag je koek en cake uit eigen keuken gewoon verkopen op braderiën. We liepen door een drukke winkelstraat: De slager heeft zijn vlees bij 28gr. open buiten liggen. Dat was hier 100jr. geleden zo, maar tegenwoordig écht niet meer.
Moet zeggen, controle is goed. Ik weet ook imkers die het een stuk minder nauw nemen met de hygiëne....
Jannes