Re: Honingtest Consumentenbond 2014
Geplaatst: ma 03 nov 2014, 16:18
Hans,
Honing staat bij mij zeer zeker niet in de zon. Het warmt daar op tot boven de dertig graden in de emmer en ook al is de vochtigheid in de honing juist dan nog kunnen zich bacterien ontwikkelen bij die temperatuur.
Liefst zou ik het in de kruipruimte zetten omdat dit de koelste plek is in huis, maar de kruipruimte is helaas geen schone kelder en te slecht toegankelijk, dus staat het in met strak sluitende deksels afgesloten honingemmers in de keuken, de daaropvolgend koelste plek in huis!
Freek
Honing staat bij mij zeer zeker niet in de zon. Het warmt daar op tot boven de dertig graden in de emmer en ook al is de vochtigheid in de honing juist dan nog kunnen zich bacterien ontwikkelen bij die temperatuur.
Liefst zou ik het in de kruipruimte zetten omdat dit de koelste plek is in huis, maar de kruipruimte is helaas geen schone kelder en te slecht toegankelijk, dus staat het in met strak sluitende deksels afgesloten honingemmers in de keuken, de daaropvolgend koelste plek in huis!
Freek