Da's andere (echte) honingkoek - met grasroomboter en verse honing
Geplaatst: zo 03 apr 2016, 12:05
Lees ik hier in deze topic over het meebakken van veel honing in receptuur voor bijv. honingkoek.
Doodzonde!
Fructoserijke honing is daarvoor eigenlijk ongeschikt:
- veel mensen zijn fructose-intolerant en het is een gegeven dat het menselijk lichaam slechts beperkt grote hoeveelheden fructose goed kan verwerken;
- de echte honingsmaak en de gezonde honingbestanddelen gaan verloren in het bakproces - erg jammer!
Recept Echte honingkoek
Men neme een heerlijke koek gebakken met riet- of bietsuiker en smere daar dik verse grasroomboter op met daarop een dikke laag verse honing.
Da's pas echte honingkoek!
Doodzonde!
Fructoserijke honing is daarvoor eigenlijk ongeschikt:
- veel mensen zijn fructose-intolerant en het is een gegeven dat het menselijk lichaam slechts beperkt grote hoeveelheden fructose goed kan verwerken;
- de echte honingsmaak en de gezonde honingbestanddelen gaan verloren in het bakproces - erg jammer!
Recept Echte honingkoek
Men neme een heerlijke koek gebakken met riet- of bietsuiker en smere daar dik verse grasroomboter op met daarop een dikke laag verse honing.
Da's pas echte honingkoek!
