Hallo.
Is het mogelijk om een raam suiker of honing te herkennen, als je het niet zeker meer weet ?
Alvast bedankt voor het antwoord.
Groet Peter.
Suiker of honing.
Moderator: Hans van der Post.
- harry mouris
- Berichten: 291
- Lid geworden op: wo 04 mei 2016, 09:16
- Imker sinds: 2016
- Aantal volken: 16
- Bijenras(sen): Buckfast
- Locatie: Oosterwolde (gld)
- Contacteer:
Re: Suiker of honing.
Hoi Peter,
Het valt mij op dat van suikerramem de deksels wat indeuken en donkerbruin worden. Het ziet er gewoon minder lekker uit zeg maar. Je kan ook je vinger erin stoppen en even proeven.
GRoet H@rry
Het valt mij op dat van suikerramem de deksels wat indeuken en donkerbruin worden. Het ziet er gewoon minder lekker uit zeg maar. Je kan ook je vinger erin stoppen en even proeven.
GRoet H@rry
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Google [Bot], Jobe en 3 gasten