mayonaisekleur van honing
Geplaatst: vr 11 sep 2009, 10:42
Hello,
Wie kan hiervoor een verklaring geven:
ik heb 3 kg licht gekristaliseerde honing in een Kenwood met kneedhaak geroerd.
De bedoeling is om 3 kg zeer fijn gekristaliseerde enthoning te verkrijgen.
De honing was lichtbruin van kleur en is nu na het roeren lichtgeel van kleur (mayonaise kleur).Als ik die dus ga gebruiken als enthoning, gaat de geënte honing natuurlijk ook bleek van kleur zijn.
Wat is hier de verklaring voor?
Stefaan
Wie kan hiervoor een verklaring geven:
ik heb 3 kg licht gekristaliseerde honing in een Kenwood met kneedhaak geroerd.
De bedoeling is om 3 kg zeer fijn gekristaliseerde enthoning te verkrijgen.
De honing was lichtbruin van kleur en is nu na het roeren lichtgeel van kleur (mayonaise kleur).Als ik die dus ga gebruiken als enthoning, gaat de geënte honing natuurlijk ook bleek van kleur zijn.
Wat is hier de verklaring voor?
Stefaan