Vraagje. Deze is nu twee keer gesmolten. Schoon genoeg voor herbruik? Zoniet, moet het dan door een fijnere zeef of bijv. nog een keer opwarmen in pan met laagwater en weer af laten koelen?
Alvast dank voor reacties!
Theo
Was smelten
Moderator: Hans van der Post.
- Hans van der Post.
- Moderator
- Berichten: 8309
- Lid geworden op: di 21 nov 2000, 00:00
- Imker sinds: 1962
- Aantal volken: 4
- Bijenras(sen): F1 carnica VSH
- Locatie: Oegstgeest
- Contacteer:
Re: Was smelten
Ziet er al mooi uit! Ja je zou het nog een keer door een "filter" laten lopen.
Dat filter is bij mij een geel keukendoekje in een oude honingzeef.
Nog een keer in ruim water op smelten en dan met water en was door het filter heen gieten.
Zelfs dan vang je veel stuifmeelkorrels.
Dat filter is bij mij een geel keukendoekje in een oude honingzeef.
Nog een keer in ruim water op smelten en dan met water en was door het filter heen gieten.
Zelfs dan vang je veel stuifmeelkorrels.
!Hans.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 8 gasten